Bongers architecten

Bongers maakt van architectuur een vorm van kunst. De kunst van het luisteren naar de wensen van opdrachtgevers en die vervolgens vertalen naar een uniek passend ontwerp. Een ontwerp dat mooi, functioneel en duurzaam is. Een ontwerp dat past in de omgeving en voldoet aan de regelgeving, maar bovenal een ontwerp dat realistisch is en past binnen het klantbudget. Bongers is partner binnen Greentogether.

Lat ligt hoog

Bongers is een BNA-architect. Aan de beroepstitel architect zijn in Nederland strenge opleidingseisen verbonden. Dit is belangrijk en als BNA-architect leggen wij de lat graag hoog.

Het is onze missie om uw droom vorm te geven. Hierbij kunt u bouwen op onze expertise en ruim 25 jaar ervaring als architectenbureau. Een team van ervaren architecten en bouwkundigen staat voor u klaar.

Multifunctioneel en energieneutraal

Voor ons zijn multifunctioneel en energieneutraal de sleutelwoorden voor de toekomst. Dat is ook zo belangrijk als partner in Greentogether. Multifunctioneel vanwege steeds verder uiteenlopende woonwensen en beperkte ruimte. Energieneutraal (passief) om de energieafhankelijkheid en de CO2-uitstoot te verminderen. In ieder ontwerp houden wij rekening met deze twee sleutelwoorden en bekijken de toepasbaarheid van de nieuwste technieken.

Bekijk hier de ecologische rijtjeswoning die Bongers voor Greentogether heeft ontworpen.