DAAD Architecten

DAAD Architecten heeft het hele pakket in huis: ontwerpen, bouwen en managen. Door deze keuze hebben ze zowel verstand van de ontwerpkant van het vak, als een realistische kijk op bouwen en de kosten daarvan. Daarbij hebben ze niet alleen ervaring in nieuwbouw, maar ook in het renoveren van oude gebouwen. Doordat hun standplaats in Beilen (Groningen) is, hebben ze zich bovendien toegelegd op aardbevingsbestendig bouwen.

Minder kosten

Net als Greentogether zag DAAD Architecten dat duurzaamheid een sterk opkomende en blijvend gegeven in de bouw zou worden. Daarom is ecologisch bouwen ook een van hun expertises. DAAD Architecten heeft opdrachtgevers in de zorg. Voor de kwetsbare bewoners is het leven in een gezond en goed geventileerd huis van levensbelang. Greentogether ziet verder veel meerwaarde in de kennis die DAAD Architecten heeft over kostenbeheersing. Zij adviseren opdrachtgevers hoe je kosten van de bouw in de hand houdt. De visie van Greentogether om ecologisch bouwen breed beschikbaar te maken, sluit hierop aan. Bouwers worden gestimuleerd over te gaan op ecologisch bouwen als dat ook economische voordelen heeft.

Aardbevingsbestendig

In het noorden van het land zijn de gevolgen van de aardbevingen goed merkbaar. De gecombineerde kennis van Greentogether en DAAD Architecten levert huizen op die aardbevingsbestendig zijn. Onze ecologische bouwelementen zijn bovendien zeer brandvertragend. Dat woont veilig en dat geeft een goed gevoel.