Renewbuilding

Renewbuilding levert Green Structures, ofwel circulaire casco’s, aan de brede bouwsector. We willen impact maken op het gebied van CO2-reductie voor een gezonde toekomst. Een frisse, groene toekomst voor iedereen die ons dierbaar is. 

Prefab circulaire casco's 

Circulair bouwen heeft de toekomst! Jaarlijks moeten er 75.000 woningen worden bijgebouwd. Waarom doen we dit niet direct schoon en duurzaam? Renewbuilding heeft  hiervoor circulaire casco’s ontwikkeld die we in opdracht van elke aannemer kunnen produceren en monteren, zodat het overgrote deel van dit woningtekort CO2-neutraal tot stand komt. 

Boegbeeld vernieuwend bouwen 

Wij zijn onafhankelijk, delen onze kennis en faciliteren de bouwonderneming. Met Renewbuilding Green Structures is circulair bouwen voor iedere bouwondernemer mogelijk.

Daarmee is Renewbuilding het boegbeeld van vernieuwend bouwen. Wat uw project ook inhoudt, onze casco’s zijn duurzaam en met een minimale doorlooptijd op de bouwlocatie te monteren.

Green structures

Voor onze biobased Green Structures maken we gebruik van een basisproduct dat van nature circulair is en zorgt voor opslag van CO2. Namelijk hout! Het bouwmateriaal van de toekomst. Door het gebruik van verantwoord hout en dampopen materialen dragen we met elkaar bij aan een betere leefomgeving, die letterlijk ademt! Renewbuilding staat voor een nieuwe manier van bouwen, die gezondheid en efficiency samenbrengt in een slim en groen product: Green Structures.

www.renewbuilding.nl/

Partners