Blauwdruk ontwerp

In het schone Peize vindt u Blauwdruk ontwerp. De architect van deze firma heeft net als Greentogether een sterke voorkeur voor het bouwen met hout. Door te kiezen voor onderhoudsvrije houtsoorten als Lariks en Douglas, zijn de ontwerpen zeer duurzaam. De focus ligt steeds op toekomstbestendig bouwen en een ontwerp dat bedacht is vanuit de wensen van de gebruiker.

Voor ieder jaargetijde

In de ontwerpen voor de huizen die Blauwdruk ontwerp maakt, staan natuurlijke en hoogwaardige materialen aan de basis. Door verder daglicht en indeling op elkaar af te stemmen ontstaat een huis dat in ieder jaargetijde een uitstekend leefklimaat heeft. In de hoogwaardige materiaalkeuze en het leefklimaat vinden D+B architecten en Greentogether elkaar. Onze bouwelementen hebben een zeer hoge isolatiewaarde. Gecombineerd met het principe van dampopen bouwen levert dat een woonklimaat op dat gezond en prettig is.

Houtbouw

Greentogether heeft een grote expertise in het bouwen met eikenhout en zogenaamde pen-gatverbindingen. Blauwdruk ontwerp heeft verschillende ontwerpen gerealiseerd die gebruik maken van deze techniek. Hout brengt warmte en licht in een huis. De vezels zijn uitstekend geschikt voor isolatie. Onze gecombineerde ervaringen met dit biomateriaal garanderen een warm en comfortabel huis waarmee het milieu zo min mogelijk wordt belast.

Bekijk hier de CO2-neutrale schuurwoning die Blauwdruk ontwerp voor Greentogether heeft ontworpen.