Groene oplossingen voor een betere wereld

Veel mensen denken bij milieu aan energiegebruik, transport en soms afval en verpakkingen. De grote impact van producten en materialen, bijvoorbeeld voor onze huizen en wegen, is vrij onbekend. Wonen zorgt voor zo’n 20 procent van de milieu-impact wijzen studies uit. The Green Solution Group biedt groene oplossingen voor een betere wereld.

Wij zetten in op circulair bouwen en duurzaam investeren. Dé manier om de milieu-impact van wonen naar beneden te brengen, terwijl comfort en gemak gelijk blijven. En zelfs verbeteren! The Green Solution Group werkt samen met architecten met een hart voor de natuur. Onze ecologische ontwikkelaars menen dat bouwen anno 21e eeuw echt anders kan. En anders moet! De overheid heeft besloten dat de Nederlandse bouweconomie in 2050 circulair moet zijn. Dit betekent dat alle gebruikte materialen hernieuwbaar of hergebruikt moeten zijn.

Omslag in de bouw

Wij hebben een aantal partners aan ons verbonden die overtuigd zijn van de urgentie tot een omslag in de bouw. Samen willen we werken aan een manier van bouwen die recht doet aan de aarde, waarop wij te gast zijn. Het gaat om bouwers die beseffen dat fossiele grondstoffen eindig zijn. Die graag willen dat de generaties na ons ook van een groene aarde kunnen genieten. Wie volgt? Want één ding weten we zeker: goed voorbeeld doet goed volgen!

Circulair bouwsysteem

The Green Solution Group heeft met het label Renewbuilding één circulair bouwsysteem ontworpen. Elke bouwer kan deze circulaire casco’s afnemen en zo invulling geven aan ecologisch bouwen, zonder de expertise zelf in huis te hebben. En dat zorgt voor een sneeuwbaleffect! Onze BV Greentogether verenigt ontwikkelaar, architect en bouwer om projecten van woningcorporaties, particuliere investeerders en zakelijke klanten snel en efficiënt te kunnen oppakken. 

Gezond wonen

Vanuit ons motto ‘Gezond Wonen voor iedereen bereikbaar!’ zet The Green Solution Group breed in op oplossingen voor groen wonen. We bieden circulaire casco’s voor elke bouwondernemer, we ontwikkelen biobased woningen met speciale aandacht voor betaalbaarheid en remontabel bouwen én we leveren de expertise en projectbegeleiding die daarbij horen. Groene oplossingen voor een betere wereld.

 

BEL MIJ VOOR EEN AFSPRAAK

Vul onderstaande gegevens in en wij bellen u (tijdens kantoortijden) direct terug voor het maken van een afspraak.

Renewbuilding

Renewbuilding biedt circulaire casco’s die het in opdracht van elke aannemer kan produceren en monteren. Zo komt het overgrote deel van het woningtekort CO2-neutraal tot stand. Wij zijn onafhankelijk, delen onze kennis en faciliteren de bouwonderneming. Met Renewbuilding Green Structures is circulair bouwen voor iedere bouwondernemer mogelijk. Dit circulair denken resulteert in één bouwsysteem, waarmee verschillende woningtypen te realiseren zijn. Green Structures zijn van hernieuwbare grondstoffen, op weg naar een circulaire bouweconomie.

Volg ons

De groene oplossing voor elke bouwer

Greentogether

Greentogether is een unieke samenwerking tussen ecologische ontwikkelaar, architect en bouwer. Ieder met een eigen expertise hebben wij één gezamenlijk doel: bouwen aan een betere, groene wereld. Voor ons zijn multifunctioneel en energieneutraal de sleutelwoorden van de toekomst. De strategische samenwerking en onze ervaring maken het mogelijk om snel en efficiënt hoogwaardige projecten te ontwikkelen. En daar ligt meteen het voordeel voor de particuliere en zakelijke klant. Ecologisch wonen en werken komt binnen handbereik van een breed publiek.

Volg ons:

Groen investeren binnen handbereik

Laatste nieuws

Modulaire huisvesting voor opvang vluchtelingen

Modulaire huisvesting voor opvang vluchtelingen

Gemeenten willen en moeten hun aandeel leveren in de opvang van de mensen, voornamelijk vrouwen en kinderen uit Oekraïne. De urgente vraag naar modulaire huisvesting is ook aan ons niet voorbij gegaan.

Lees verder
‘Anders denken betekent ook fundamenteel anders doen’

‘Anders denken betekent ook fundamenteel anders doen’

‘Het fundament om flink te investeren in noodzakelijke en duurzame initiatieven in zorg, industrie, onderwijs en bouw is niet op orde’, aldus Wim-Heerke Spronk, founder van The Green Solution Group in het FD van 21 december. Lees het interview met hem.

Lees verder
City Deal Circulair en Conceptueel Bouwen

City Deal Circulair en Conceptueel Bouwen

Ondertekenaars van de City Deal Circulair en Conceptueel Bouwen dragen bij aan een betaalbare, duurzame en voortgaande bouwagenda. Greentogether en Renewbuilding behoren tot de ondertekenaars van de megadeal, geïnitieerd door het ministerie van BZK.

Lees verder