Een nieuw kantoor: Greentogether groeit!

We zijn verheugd om vandaag een opwindend nieuwtje met jullie te delen. Greentogether Architecten bna heeft per 1 juli een nieuw hoofdkantoor betrokken, waardoor we kunnen groeien en onze toekomstbestendige visie verder kunnen uitbouwen.

Traditionele tekentafel stimuleert creativiteit

Wij streven altijd naar de perfecte balans tussen innovatie, natuur en traditie. Onze nieuwe kantoorruimte symboliseert deze filosofie, want naast alle moderne ontwerpsoftware hebben we bewust ook een traditionele tekentafel geplaatst. Deze combinatie stimuleert onze creativiteit en zorgt ervoor dat we onze unieke persoonlijkheid in elk project kunnen laten doorklinken.

Bij Greentogether Architecten bna geloven we in de krachtige synergie tussen oud en nieuw. De samensmelting van traditionele en moderne elementen stelt ons in staat om te leren van het verleden en de kracht van de natuur, terwijl we met vertrouwen naar de toekomst kijken. Ons nieuwe kantoor is een fysieke ruimte waarin dit tot leven komt.

Duurzame architectuur

Als toonaangevend architectenbureau richten we ons volledig op duurzame architectuur. Bij verbouw en nieuwbouw leggen we de nadruk op slim, modulair, duurzaam, circulair, natuurinclusief en biobased ontwerpen. Onze woningen en gebouwen zijn energiezuinig, eenvoudig te (her)bestemmen en bieden een gezond binnenklimaat.

Door slim en parametrisch te ontwerpen en te kiezen voor hernieuwbare materialen en aan te sluiten op industriële productieprocessen, creëren we kant-en-klare woonconcepten die snel en efficiënt door 'iedere' aannemer kunnen worden gebouwd. Zo dragen we bij aan CO2-reductie en een toekomstbestendige leefomgeving. Ons doel is een mooie, flexibele en gezonde woningvoorraad met een minimale ecologische voetafdruk, in plaats van traditionele lelijke containers.

Heeft u een grondpositie?

De overheid onderstreept onze visie: circulaire bouwers krijgen vanaf 2023 voorrang bij aanbestedingen voor Rijksvastgoed. Duurzaamheid en circulariteit spelen een steeds prominentere rol in de bouwsector.

We nodigen jullie allemaal uit om ons na de Bouwvak te bezoeken en de energie van creativiteit en passie te ervaren. Samen kunnen we de wereld transformeren door middel van architectuur, waarbij we respect voor traditie en de natuur combineren met de grenzeloze mogelijkheden van vooruitgang.

Dat past ook bij onze visie om slim bouwen met hout en houtachtige materialen te bevorderen. Gezond wonen en werken voor iedereen is ons doel!

Plannen om ecologisch, schoon en slim te bouwen en heeft u een grondpositie? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak. Onze ervaren architecten luisteren, adviseren en (be)denken graag met u mee hoe wij uw project tot een gezond en verantwoord succes kunnen maken.

Voor nu een fijne vakantie!

Terug naar laatste nieuws