Recreatiemarkt

Wilt u circulair bouwen en duurzaam investeren concreet maken? Greentogether BV is graag uw professionele partner! Greentogether ontwikkelt ecologische projecten voor de recreatiemarkt. Zo hebben we in samenwerking met geselecteerde architecten recreatiewoningen ontworpen die we alleen bouwen met biobased materialen. Wij menen dat duurzaam en slim investeren prima samengaan. We durven zelfs te stellen dat ecologisch wonen de toekomst heeft. Inspiring building a green future together!

De strategische samenwerking binnen Greentogether en onze ruime ervaring maken het mogelijk om snel en efficiënt hoogwaardige projecten te ontwikkelen. En daar ligt meteen het voordeel voor de particuliere en zakelijke klant. Ecologisch wonen en werken komt binnen handbereik voor een breed publiek.

Modulaire recreatiewoning

Als u kiest voor een modulaire recreatiewoning, kiest u voor een solide, energiezuinig en ecologisch houten chalet. Deze modulaire recreatiewoningen zijn gemaakt van circulaire casco’s die Renewbuilding onder eigen label ontwikkelt. De casco’s zijn gemaakt van hout, houtachtige materialen en bevatten uitsluitend natuurlijke vezels voor de isolatie. Een goed geïsoleerde recreatiewoning is koel in de zomer en houdt de warmte binnen in de winter. Doordat wij werken met een modulair systeem van een zeer goede kwaliteit, is de prijs-kwaliteit vernieuwend te noemen. Renewbuilding heeft dan ook een nieuwe kijk op biobased bouwen. 

Circulair bouwen

Door slimme ontwerpen en veel ervaring met natuurlijke bouwmaterialen, kan Greentogether puur natuur en modern comfort laten samensmelten. Bij onze ecologische ontwerpen is circulair bouwen het uitgangspunt. Wij denken vanaf het begin na over hoe onderdelen van een recreatiewoning te hergebruiken zijn of terug te geven aan de natuur. Denk aan recreatiewoningen waar FSC-hout dankzij Greentogether een waardige rentree maakt.

Meer weten over onze ecologische recreatiewoningen? Neem contact op.

Klik hier voor ons project met luxe recreatiewoningen in Hellevoetsluis.