Inspiratie

Woningbouw

Woning Honeycomb

Woning Honeycomb

‘Honey, I’m Home’. Dat kun je met recht zeggen als je in deze woning binnenkomt. Achitect Michel Post bedacht een uniek concept wat binnen het grid van de zeshoek (de honingraat) alle mogelijke varianten mogelijk maakt.

Bekijk ontwerp
Kameleonwoning

Kameleonwoning

De Kameleonwoning naar een ontwerp van Greentogether Architecten bna heeft verschillende varianten voor kleine en grotere gezinnen, ouderen, starters en alleenstaanden. Bijzonder is dat de woningen ook eenvoudig omgebouwd kunnen worden om beter te voldoen aan de woningbehoefte van de toekomst.

Bekijk ontwerp
Circular apartments

Circular apartments

Binnen het project Bio Housing voor Greentogether heeft architect Michel Post circulaire appartementen ontworpen. De natuur is hun inspiratiebron. Onze manier van leven staat namelijk ook voor de zorg om de volgende generaties. U ontdekt dat duurzaamheid niet duur hoeft te zijn. En zeker niet ingewikkeld.

Bekijk ontwerp
Energieneutrale rijtjeswoning

Energieneutrale rijtjeswoning

De energieneutrale rijtjeswoning naar een ontwerp van Cees Bongers laat duurzaam comfort en een prachtige uitstraling samenkomen. De gevels zijn van eikenhout en duurzame houten rhombus latten. Het dak is uitermate geschikt voor veel PV-panelen, die zorgen dat de woningen energieneutraal zijn.

Bekijk ontwerp
Woning Connected

Woning Connected

De buitenwereld is verbonden met binnen. Verschillende functies zijn verbonden in één sfeervolle ruimte, terwijl het ruimtelijk blijft. De ‘Connected’ woningen zijn doordacht ontworpen en maken hun naam waar. Bekijk dit slimme ecologische ontwerp.

Bekijk ontwerp