Inspiring building a green future

Greentogether Architecten bna is een full-service architectenbureau en neemt een leidende rol in het bevorderen van ecologisch en circulair bouwen. Onze expertise ligt in het ontwerpen en construeren met behulp van ecologische en bio-based materialen. Door het benutten van deze materialen zien wij veelbelovende mogelijkheden. Het gebruik van deze materialen vraagt CO2, maar tegelijkertijd draagt de toepassing ervan in de bouw bij aan CO2-opslag.

Bij Greentogether streven we naar innovatieve projecten met een minimale ecologische voetafdruk, die geschikt zijn voor particulieren, overheden en bedrijven. Ons doel is om samen te bouwen aan een betere, groenere wereld. Doe met ons mee en ontdek de kracht van duurzaamheid in architectuur!

Goed voorbeeld doet goed volgen

Wanneer meer mensen kunnen kiezen voor een woning van hout en houtachtige materialen, helpt dat het milieu in drievoud:

  • Het hout slaat CO2 op.
  • Minder producten nodig die CO2 als afval hebben (denk aan beton en plastic).
  • Nieuwe bomen, die groeien op de plek van de oude nemen CO2 op (duurzame bosbouw)

Daarbij komt dat onze ecologische projecten zorgen voor een gezond leefklimaat en helpen het stikstofprobleem te beperken. Dat doen we door ook ecologische elementen te leveren aan de grootschalige woning- en utiliteitsmarkt. Wij maken zo ecologisch bouwen voor iedere bouwonderneming mogelijk.

Ons streven is dat goed voorbeeld, goed doet volgen. Ontwikkeling van ecologische bouwprojecten moet wat ons betreft de norm worden in Nederland. Het gaat om de zorg voor mensen, klimaat, dieren, natuur en economie.

Green future is now!