Vrije sector

Woningbouw

De woningvoorraad is schaars, de stikstofgraad is hoog. Tijd dus voor innovatie. Greentogether ontwikkelt projecten op basis van biobased materialen en Green Structures. Dit zijn circulaire casco’s waarmee vrijwel elk woningtype is te realiseren. Het is een kant- en klare oplossing voor woningontwikkeling in de vrjie sector in een circulaire economie.

Bouwen met kleine voetafdruk

Binnen Greentogether werken architecten en ontwikkelaars samen, om projecten met een kleine voetafdruk te stimuleren. Kijk onder ‘Inspiratie’ op onze website om een indruk te krijgen van de diverse woningtypen die mogelijk zijn. Het geitenwollensokken-imago van groen wonen zijn we allang gepasseerd. De architecten die verbonden zijn aan Greentogether ontwerpen fantastische circulaire woningen en appartementen. Met trendy namen als Honeycomb of Connected woningen, die vrij indeelbaar zijn.

Biobased bouwen anno 21e eeuw

Maak nader kennis met biobased bouwen anno 21e eeuw en laat u verrassen door de combinatie van groen en trendy wonen. Greentogether maakt haar naam waar, om door een unieke samenwerking van ontwikkelaars en architecten ‘samen groen’ wonen mogelijk te maken. Voor iedereen, dat ook!

Remontabel bouwen

Biobased materialen en circulaire casco’s zijn de kernwoorden bij alle projecten van Greentogether. Ecologisch bouwen is bij al onze architecten een kerncompetentie. Door de slimme ontwerpen maken we snelle, schone en duurzame bouw mogelijk. Door uitsluitend gebruik te maken van natuurlijke materialen, lichte bouwmachines en weinig transportbewegingen. Alle projecten zetten we in op waardebehoud van grondstoffen. Dus grondstoffen zijn her te gebruiken en casco’s zijn remontabel. 

Luchtdicht en dampopen woningbouw

Wij verzorgen het gehele ecologische casco vanaf de begane grondvloer tot en met het dak. Wij voeren een blowerdoortest uit en tonen aan dat de woning luchtdicht en dampopen is zoals afgesproken. Een heerlijk woonklimaat is het prettige resultaat. In de samenwerking met Renewbuilding kunnen we Green Structures leveren die geïsoleerd worden met gezonde alternatieven voor glas- en steenwol, namelijk hout(wol) en cellulose. Wij bouwen damp-open, maar wel luchtdicht. Dat vraagt een uitgekiende engineering, productie en montage, die wij graag voor u doen. Lees op de website van Renewbuilding meer over de ontwikkeling, productie en montage van Green Structures.

De art impressie geeft een indruk van de schuurwoning.