Vrije sector

woningbouw

Greentogether heeft een unieke CO2-neutrale schuurwoning, naar een ontwerp van Blauwdruk Ontwerp en ontwikkeld door Robuusteiken. Daardoor is een eigen droomhuis voor iedereen bereikbaar. De schuurwoning is verkrijgbaar met een exclusieve rieten kap en een pannendak. Door het gebruik van ecologische elementen is de woning volledig ecologisch, en daarmee voldoet deze aan de Rabo GroenHypotheek.

Ander voordeel is dat de schuurwoning aan te passen is naar ieders wensen. Ook prima grootschalig in te zetten voor een ecologische wijk. De bouwtijd is slechts veertien weken en de bouw op locatie kan binnen vier dagen. Omdat we gebruikmaken van hout en houtachtige materialen is het mogelijk met lichtere machines en lichtere fundatie te werken. Dit komt allemaal tegemoet aan het voorkomen van stikstof- en CO2-overschot. Bovendien scheelt het aanzienlijk in de bouwtijd, en dus de bouwkosten.

vrije-sector-schuurwoning-riet.jpg

De art impressie geeft een indruk van de schuurwoning.

We bieden de schuurwoning aan als standaardwoning met opties. Ook zonder de extra opties is de Robuusteiken woning van Greentogether al een fantastisch droomhuis, waar authentieke sfeer en modern comfort prachtig samenkomen!

Sfeervolle rieten kap of pannendak

Deze trendy schuurwoning heeft een heerlijke leefruimte, drie slaapkamers en twee badkamers. De woonkamer is met z’n 45 vierkante meter royaal te noemen.

De ruime vide geeft veel lucht en licht en biedt samen met de natuurlijke isolatie een heerlijk woonklimaat. We bieden zelfs isolatie op basis van papierafval, waarmee we bijdragen aan het verkleinen van de afvalberg. Dit is trouwens ook goed nieuws voor de woning- en utiliteitsbouw rondom luchthavens, snelwegen en spoorwegen. De isolatie in onze ecologische elementen is tot 100% geluidswerend. De akoestische isolatie van het materiaal is zeer hoog. Daarbij zorgen de elementen voor een uitstekende thermische isolatie. Cellulose heeft een goede lambda waarde (0.037). Die zorgt ervoor dat warmte binnenblijft en de kou buiten.

schuurwoning.jpg

Een dwarsdoorsnede en plattegronden van de benedenverdieping en de eerste verdieping met vide.

De art impressie geeft een indruk van de schuurwoning.

Eikenhouten gebinten

Basis van deze trendy schuurwoning zijn de dragende eikenhouten gebinten. Die creëren een unieke sfeer in de woning en dragen bij aan een bijzondere warmte. De gebinten worden op een echte ambachtelijke manier gebouwd. In een tijd waarin pure materialen en duurzame projecten steeds meer de trend zijn, is dit een bouwwijze die uw aandacht verdient. We werken met pen-gatverbindingen en haaklassen. De haaklassen dienen om twee balken in elkaars verlengde te verbinden. We gebruiken toognaalden om de pen-gatverbinding te borgen.

3dtour.jpg

Tour door het huis in 3D

Waardevolle investering

Deze CO2-neutrale schuurwoning is een waardevolle investering, onze ecologische bouw is onderhoudsvriendelijk en goed voor de gezondheid. We kiezen uitsluitend voor eersteklas materiaal. Wij kopen hout in via zagerijen uit Duitsland, België en natuurlijk Nederland. Het hout in het zichtwerk is óf eersteklas eiken óf eersteklas lariks. Als bouwhout hanteren we eersteklas vuren. De overige materialen die wij gebruiken zijn altijd authentiek. Denk hierbij aan eiken kozijnen en aan een eiken binnenbetimmering. Eikenhout leeft, brengt sfeer, is duurzaam, maar bovenal ijzersterk. Architecten of projectontwikkelaars kunnen bij ons terecht voor dit unieke concept, maar ook particuleren. Wij bouwen voor mensen die mee willen helpen aan een groene wereld!

 

Waarom kiezen voor deze schuurwoning?

10 GOEDE REDENEN:

  1. Levensloopbestendige woning
  2. Heerlijke leefruimte: 675 m3 en 140 m2 gebruiksoppervlak
  3. Ruime vide die lucht en licht geeft
  4. Het is een trendy schuurwoning
  5. De woning heeft twee badkamers en drie slaapkamers
  6. Eikenhouten gebinten, uniek in de wereld
  7. Royale woonkamer van 45 m2
  8. Sfeer gegarandeerd met houtkachel
  9. Prettig woonklimaat met natuurlijke isolatie
  10. Een exclusieve rieten kap of pannendak naar keuze

Naast bovengenoemd type schuurwoning T140 (140 m2 gebruiksoppervlak) hebben we ook de typen T120 en T160 die net wat kleiner (120 vierkante meter) of net wat groter zijn (160 vierkante meter). Geheel passend bij de wensen en het budget van uw bouwproject.

Aantrekkelijke prijs

De prijs van deze trendy schuurwoning is aantrekkelijk. Greentogether bouwt graag aan een groene wereld. Richtprijs voor de bovengenoemde T140 is vanaf € 321.000 exclusief BTW 21% en all-in. Dan staat er een complete woning, op basis van een pannendak, inclusief budget voor twee badkamers, keuken en een duurzame installatie. Indeling van de woning gebeurt in onderling overleg. Uiteraard is het ook mogelijk dat wij de woningen casco opleveren of zelfs alleen de ecologische elementen leveren.

plattegrond-modelwoning.jpg

De schetsen geven een indruk van de indeling van de Robuusteiken schuurwoning.

Meer weten over onze CO2-neutrale schuurwoning. Wij staan u graag te woord!

Neem contact op