Duinweg Hellevoetsluis

Exclusief en ecologisch

In Hellevoetsluis, op een steenworp afstand van het Haringvliet en het Voornes Duin, verrijst een nieuw, ecologisch recreatiepark. Aan de Duinweg komen 26 luxe, CO2-neutrale  recreatiewoningen, een beheerderswoning en een receptiegebouw. Greentogether tekende voor ontwerp en bouw, waarbij onze missie ‘bouwen aan een groene wereld’ daadwerkelijk gestalte krijgt.

Recreatiewoningen met toekomst

In de directe omgeving van het plangebied zijn voornamelijk recreatiewoningen aanwezig. Deze woningen zijn bijna even duur, maar hebben een totaal andere verschijningsvorm, zijn niet ecologische gebouwd en hebben geen architectonische elementen. Deze zijn onlangs compleet verkocht! Dat belooft veel goeds voor de recreatiewoningen aan de Duinweg. Deze zijn qua ‘luxe’ en actuele materialen niet te vergelijken en spreken een heel andere doelgroep aan. Dit zowel in huurders als investeerders. Het zijn duurzame recreatiewoningen, die voor nu en de toekomst een waardevolle investering zijn.

Puur leven in een sfeervolle ambiance

Referentiebeelden van een ecologische luxe recreatiewoning, waar groen, puur hout en comfort in een sfeervolle ambiance samenkomen.

accamera-30.jpg dsc-0412.jpg

Duurzame voorzieningen nabij

Referentiebeelden van een centrumvoorziening, die past in een luxe, duurzame leefomgeving.

centrumvoorziening-voorkant.jpg centrumvoorziening-achterkant.jpg

Luxe en CO2-neutraal

Greentogether weet uit diverse marktonderzoeken dat een verschuiving plaatsvindt op de  recreatiemarkt. Volgens Recron (branchevereniging voor recreatieondernemers), cijfers van de Rabobank en een NVM-rapport, stellen mensen steeds meer eisen aan een tweede woning, met name aan de luxe van de woning. Een andere maatschappelijke trend is energieneutraal wonen. Een trend die Greentogether met hart en ziel ondersteunt. Onze ecologische woningen hebben een kleine voetafdruk, zijn gebouwd met natuurlijke, duurzame materialen en slaan daardoor CO2 op.

Je kunt dus wel stellen dat de ontwikkeling door Greentogether op de locatie Duinweg 2-4 zich op alle vlakken onderscheidt ten opzichte van de naastgelegen ontwikkeling. Gericht op het midden- en hogere marktsegment.

Plattegronden

Plattegronden van de 6- en 8-persoons recreatiewoningen, gericht op een brede doelgroep. Zowel gezinnen kunnen hier uitstekend uit de voeten, maar ook senioren die kinderen en kleinkinderen te logeren krijgen.

Klik hier voor de plankaart.

6-persoonswoning

6persoons.jpg
BVO begane grond:
77.83 m²
BVO eerste verdieping:
77.83 m²
GBO begane grond:
68.48 m²
GBO eerste verdieping:
42.93 m²

8-persoonswoning

8persoons.jpg
BVO begane grond:
77.83 m²
BVO eerste verdieping:
77.83 m²
GBO begane grond:
68.48 m²
GBO eerste verdieping:
45.81 m²
Projecten

Interieur