Relax en geniet!

Ontdek de pracht van Hellevoetsluis en omgeving. Strand, bos, water, cultuur en lekker eten. U vindt het er allemaal. Redenen genoeg om een heerlijke recreatiewoning in deze omgeving te hebben. Relax, geniet en laad op in Hellevoetsluis!

Prachtig vis- en vaarwater

Prachtig vis- en vaarwater

Het haringvliet is een voormalige zeearm van de Noordzee. Het ecologisch recreatiepark aan de Duinweg ligt er werkelijk vlakbij. Het Haringvliet is een prachtig vis- en vaarwater. Er zijn  eindeloos veel aanlegplaatsen en visstekken.

Lekker de natuur in

Lekker de natuur in

In Hellevoetsluis is veel te zien, te doen en te beleven. Heerlijk uitwaaien langs de dijken en het Haringvliet, een wandeling door de straten van de Vestinghaven of juist lekker de bossen in. Loop in uw eigen ritme en onthaast.

Fiets langs het Haringvliet

Fiets langs het Haringvliet

De fietsen staan klaar. Stap op en verken Hellevoetsluis en omgeving. Vanaf het recreatiepark fietst u door de mooiste natuurgebieden, langs leuke terrasjes en over de dijken of bezoek het dynamische havengebied op de Tweede Maasvlakte.

Vesting Hellevoetsluis

Vesting Hellevoetsluis

De gekleurde huisjes markeren de vesting van Hellevoetsluis. Ooit was dit de belangrijkste Marinehaven van Nederland. Er zijn 200 ligplaatsen voor schepen. Ga erop uit vanuit de Duinweg en geniet binnen enkele tellen van het weidse uitzicht over het water.

Panorama vanaf vuurtoren

Panorama vanaf vuurtoren

De oudste nog werkende, originele vuurtoren van Nederland staat in Hellevoetsluis. Vanaf haar top heeft u een adembenemend uitzicht over het Haringvliet en de vestingstad. Het lichtbaken staat symbool voor het maritieme karakter van Hellevoetsluis.

Kluiven aan de kade

Kluiven aan de kade

Kluiven aan de kade, verse kreeft eten op het havenhoofd of culinair genieten in een toprestaurant? Hellevoetsluis biedt het allemaal. Vanaf de Duinweg is een restaurantje pakken of een avond op stap prima te doen, ook te voet of op de fiets!