ECO+BOUW

ECO+BOUW uit Nijmegen streeft ernaar zo groen mogelijk te bouwen, gewoon op een moderne manier. Geniet van het comfort dat ecologische bouwen biedt.

Duurzaam en biobased 

Duurzaam en biobased bouwen is voor ons vanzelfsprekend, want dat is de toekomst. Het is gezonder, beter, biedt meer comfort en bespaart. ECO+BOUW blijft als eerste moderne groene bouwer van Nederland zeggen dat het anders moet en kan. Wat dat betreft sluiten we helemaal aan bij de missie van Greentogether, die samen wil werken met bouwers die bouwen aan een betere, groene wereld. ECO+BOUW is zo’n bouwer bij uitstek. Ontwikkeling van ecologische bouwprojecten moet ook wat ons betreft de norm worden in Nederland. Daarbij werken wij graag mee aan totaalprojecten of voor aanvragen van ecologische woningen en villabouw. De focus ligt daarbij op werk voor particulieren. 

Natuurlijke omgeving

Wij willen in co-creatie de Nederlandse bouw omgooien en toewerken naar een toekomstbestendige bedrijfstak die in harmonie met de natuur grondstoffen circulair toepast. 

Rekening houden met de eventuele gevolgen van de gebruikte bouwmaterialen voor de natuurlijke omgeving is in deze tijd simpelweg een noodzaak. ECO+BOUW neemt op dit vlak geen genoegen met half werk. Van de eerste paal tot de laatste lik verf, wordt op een ecologische wijze gewerkt via de toepassing van natuurlijke en biobased materialen. Het is de kennis en praktijkervaring van onze medewerkers op het gebied van ecologisch bouwen waarmee ECO+BOUW zich onderscheidt van andere bouwbedrijven.

Maatschappelijk Verantwoord Bouwen

Als groene bouwer houdt ECO+BOUW zich bezig met Maatschappelijk Verantwoord Bouwen. Dat houdt in dat wij rekening houden met de maatschappelijke effecten van al onze bouwactiviteiten. Dat geldt voor al onze bedrijfsprocessen: voor zowel calculatie, inkoop, productie, realisatie, verkoop en onderhoud als voor HRM en marketingcommunicatie. Bij ons is MVO geen project, maar het is volledig geïntegreerd in alle activiteiten van ons bedrijf. Wij werken samen met onze opdrachtgevers, bouwpartners, architecten, adviseurs en andere specialisten.

www.ecoplus-bouw.nl

Partners