Nieuwe partner: DAAD Architecten

Greentogether BV heeft met Cees Bongers het specialisme Architectuur & Stedenbouw in de eigen gelederen. Toch, of misschien wel juist, kiezen wij ervoor samen te werken met gelijkgestemde, goed geselecteerde partners. Een van hen is DAAD Architecten.

DAAD Architecten is een bureau voor ontwerp en onderzoek, gericht op realisatie. We werken aan opdrachten van verschillende aard en omvang, maar zijn altijd gericht op de wensen van de gebruiker(s) en de context van het project. DAAD staat voor vernieuwende en eigentijdse architectuur, die voortborduurt op de context en de cultuurhistorische betekenis van de plek. Ecologische bouwprojecten passen in die vernieuwende blik. Complexiteit, soberheid, eenvoud en degelijkheid komen samen in de ontwerpen van DAAD. De biobased woning die ontworpen is voor woningcorporaties, is hiervan een goed voorbeeld. Deze brengt verschillende facetten samen: circulair bouwen, gezond wonen en betaalbaarheid, maar wel met de degelijkheid en het comfort van de toekomst.

De opgaven waar DAAD aan werkt variëren van zorg, hergebruik en renovatie van gebouwen, agrarische architectuur, stedenbouwkundige opgaven tot en met kleinschalige en individuele woningbouw. DAAD werkt nauw samen met partijen in de sfeer van productontwikkeling, gebiedsvisies en landschapsinrichting. De wortels van DAAD liggen in Noordoost-Nederland. De thuisbasis van DAAD is het door henzelf herontwikkelde voormalige ACM-gebouw in Beilen, in hartje Drenthe.

Terug naar laatste nieuws