Ecologische projecten

Wij ontwikkelen ecologische en exclusieve utiliteits-, recreatie- en woningbouwprojecten.

Wij maken ons sterk voor het Cradle to Cradle-principe als basis voor de bouwketen. Greentogether laat zien dat milieuverantwoord en luxe leven hand in hand kunnen gaan. Het eikenhouten gebint vormt daarbij de basis voor elke woning en ieder bedrijfsgebouw. De natuurlijk gebogen gebinten zijn uniek in de wereld. Eikenhout leeft, brengt sfeer en is bovendien ijzersterk.

Circulair bouwen

Greentogether laat puur natuur en modern comfort samensmelten in zijn prachtige ecologische ontwerpen. Circulair bouwen is daarbij het uitgangspunt. Wij denken vanaf het begin na over hoe onderdelen van een gebouw te hergebruiken zijn of terug te geven aan de natuur. Denk aan recreatiewoningen waar FSC-hout dankzij Greentogether een waardige rentree maakt. Circulair bouwen betekent voor ons ook voorzien in nieuwe functies van bestaande gebouwen. Denk aan het omvormen van kantoren tot een woonzorgvoorziening, waar mensvriendelijkheid en duurzaamheid samenkomen.  

Bel mij voor een afspraak

Vrijblijvend praten over de investeringsmogelijkheden? Wij bellen u (tijdens kantoortijden) direct terug voor het maken van een afspraak.

Duinweg Hellevoetsluis

Duinweg Hellevoetsluis

In Hellevoetsluis, op een steenworp afstand van het Haringvliet en het Voornes Duin, verrijst een nieuw, ecologisch recreatiepark. Aan de Duinweg komen 26 luxe, CO2-neutrale recreatiewoningen, een beheerderswoning en een receptiegebouw. Greentogether tekende voor ontwerp en bouw, waarbij onze missie ‘bouwen aan een groene wereld’ daadwerkelijk gestalte krijgt.

Bekijk de details van het project