BIOBASED BEACHHOUSE: GREENCABINE

Als u kiest voor een modulair biobased beachhouse, kiest u voor een solide, energiezuinig en ecologisch houten chalet. Deze modulaire recreatiewoningen zijn ontworpen op basis van Green Structures van Renewbuilding B.V. De casco’s zijn gemaakt van hout, houtachtige materialen en bevatten uitsluitend natuurlijke vezels voor de isolatie. 

Greentogether ontwerpt en ontwikkelt ook dit soort ecologische projecten voor de recreatiemarkt. Zo hebben we in samenwerking met onze partner BONGERS architecten BNA modulaire biobased beachhouses ontworpen: de Greencabine. Een eigen schuilplek middenin de ongerepte natuur. Hoe heerlijk is dat?

WANDEN DIE ADEMEN

De modulaire recreatiewoningen hebben een heerlijke veranda. Maar ook binnen biedt de praktische indeling alles wat een mens nodig heeft. De isolatie bestaat alleen uit natuurlijke vezels, waardoor de muren als het ware ademen. Zo is niet alleen de lucht van buiten gezond, maar ook binnen.  

INSPIRATIE VOOR DE TOEKOMST

De goed geïsoleerde Greencabine is koel in de zomer en houdt de warmte binnen in de winter. Wij menen dat duurzaam en slim investeren prima samengaan. We durven zelfs te stellen dat ecologisch wonen en recreëren de toekomst heeft. ‘Inspiring building a green future together!’ 

Wilt u meer weten over ecologische recreatiewoningen? 
Maak een afspraak met Cees Bongers (cees@greentogether.nl).

 

Inspiratie