Dutch barn, werkt natuurlijk!

Ademend, sfeervol en inspirerend. Dat is werken in de Dutch Barn van Greentogether Architecten bna. De Dutch Barn is een stoere werkomgeving, waar licht en lucht binnenstromen voor inspiratie. U bent omgeven door ankerbalken van robuust eiken, met openslaande deuren die uw werk de wereld in brengen. U wilt toch ook werken in een omgeving die gemaakt is van duurzame materialen? Wij bouwen een all-inclusive bedrijfsruimte voor een slimme prijs. Voor ondernemers die dromen in daden omzetten!

Gezond klimaat

De Dutch Barn heeft een prijs waar uw boekhouder blij van wordt. Binnen zes maanden kan de Dutch Barn staan, als u in het bezit bent van een kavel. Onze standaard Dutch Barn biedt een fantastische werkruimte van 250 vierkante meter. Daarbij kunt u aanvullende opties kiezen, passend bij uw wensen en budget. Denk aan zonnepanelen of een warmtepomp, om uw energiehuishouding helemaal neutraal te krijgen. De bouw van een pantry en toiletruimte zijn bij de basisprijs inbegrepen, evenals natuurlijke isolatie van het hele pand.

Grote ruimte, kleine voetafdruk

De Dutch Barn is een waardevolle investering. Onze natuurlijke, damp-open bouw is onderhoudsvriendelijk en goed voor de gezondheid. Afhankelijk van uw keuzes kunnen we formaldehydevrij of formaldehyde-arm bouwen. Hiermee heeft u een gezond en ecologisch gebouw met een minimale voetafdruk op de aarde. We kunnen de isolatie zelfs met papier van de afvalberg uitvoeren. Dit papier van EverUse verwerken we in een stevige en veerkrachtige isolatieplaat, gemaakt van cellulose met zeer goede thermische, akoestische en brandwerende eigenschappen. Optimaal circulair natuurlijk!

Modern jasje

Basis van onze Dutch Barns is het mansardedak, ondersteund door dragende houten balken. Dit type dak met geknikte vlakken creëert extra gebruiksruimte. Ons ontwerp volgt de nog zeldzame schuren die in de Verenigde Staten en Canada staan, ook wel de ‘New world Dutch barn’ genoemd, geïnspireerd op het stoere boerenleven in Nederland vanaf de 19e eeuw. Historie in een modern jasje, dat is wat we willen bereiken.

dutch-barn.jpg

De art impressies geven een indruk van de Dutch Barn.

Hippe werkplek

Hout, zinkwerk en veel glas maken de Dutch Barn tot een ultiem hippe werkplek, met respect voor het verleden. Onze ecologische bouwmethode sluit hierop uitstekend aan. Hout leeft, brengt sfeer, is duurzaam, maar bovenal ijzersterk. Het is een robuust onderkomen, voor ondernemers die iets anders willen dan de traditionele bouw.

Waarom kiezen voor een Dutch Barn bedrijfsruimte?

10 REDENEN:

  1. Grote werkruimte, kleine voetprint: 960 m3 en 250 m2
  2. Ecologische bouw (formaldehyde-arm)
  3. Duurzame energiehuishouding
  4. Ruime vide die lucht en licht geeft
  5. Stoere ontwerpstijl volgens ‘Dutch barn’
  6. Pantry en toiletruimte zijn inclusief
  7. Houten gebinten, stoer en eigentijds
  8. Dubbele openslaande deuren, veel glas
  9. Prettig werkklimaat met natuurlijke isolatie
  10. Een zinken mansardedak, met geknikte vlakken

Naast bovengenoemd type bedrijfsruimte DB250 (250 m2 gebruiksoppervlak) hebben we ook de typen DB200 en DB300 die net wat kleiner (200 vierkante meter) of net wat groter zijn (300 vierkante meter). 

Inspiratie