Projecten

Woningbouw

Woning Honeycomb

Woning Honeycomb

‘Honey, I’m Home’. Dat kun je met recht zeggen als je in deze woning binnenkomt. ORIO architecten bedacht een uniek concept wat binnen het grid van de zeshoek (de honingraat) alle mogelijke varianten mogelijk maakt.

Bekijk project
Nul-op-de-meterwoning

Nul-op-de-meterwoning

De compacte woning van Greentogether naar een ontwerp van DAAD Architecten heeft een slimme plattegrond waar de slaapkamer, badkamer en wasmachine zich op de begane grond bevinden. Een woning om gezond oud in te worden. Over een heel jaar kan de woning zelf in energie voorzien. Een zogenoemde nul-op-de-meter-woning.

Bekijk project
Kameleonwoning

Kameleonwoning

De Kameleonwoning naar een ontwerp van D+B Architecten heeft verschillende varianten voor kleine en grotere gezinnen, ouderen, starters en alleenstaanden. Bijzonder is dat de woningen ook eenvoudig omgebouwd kunnen worden om beter te voldoen aan de woningbehoefte van de toekomst.

Bekijk project
Circulair apartments

Circulair apartments

Binnen het project Bio Housing voor Greentogether heeft ORIO architecten circulaire appartementen ontworpen. De natuur is hun inspiratiebron. Onze manier van leven staat namelijk ook voor de zorg om de volgende generaties. U ontdekt dat duurzaamheid niet duur hoeft te zijn. En zeker niet ingewikkeld.

Bekijk project
Energieneutrale rijtjeswoning

Energieneutrale rijtjeswoning

De energieneutrale rijtjeswoning naar een ontwerp van Bongers Architecten laat duurzaam comfort en een prachtige uitstraling samenkomen. De gevels zijn van eikenhout en duurzame houten rhombus latten. Het dak is uitermate geschikt voor veel PV-panelen, die zorgen dat de woningen energieneutraal zijn.

Bekijk project
Woning Connected

Woning Connected

De buitenwereld is verbonden met binnen. Verschillende functies zijn verbonden in één sfeervolle ruimte, terwijl het ruimtelijk blijft. De ‘Connected’ woningen zijn doordacht ontworpen en maken hun naam waar. Bekijk dit slimme ecologische ontwerp.

Bekijk project

Projecten

Vrije sector

Schuurwoning

Schuurwoning

Greentogether heeft een unieke CO2-neutrale schuurwoning, naar een ontwerp van Blauwdruk Ontwerp en ontwikkeld door Robuusteiken. Daardoor is een eigen droomhuis voor iedereen bereikbaar. De schuurwoning is verkrijgbaar met een exclusieve rieten kap en een pannendak. Door het gebruik van ecologische elementen is de woning volledig ecologisch.

Bekijk project