Wij zijn spreker op ‘Kansen in Houtbouw 2021’

Opschaalkansen in houtbouw. Hét onderwerp van Kansen in Houtbouw 2021, met experts van het ministerie EZH, Woonstad Rotterdam, Dura Vermeer, Triodos Bank en Nieman Groep. Wim-Heerke Spronk is spreker namens Greentogether en Renewbuilding.

Kansen in Houtbouw vindt plaats op 30 september 2021 in Pakhuis de Meesteren in Rotterdam. In één middag biedt het alle handvatten voor de kansen, kosten en aanpak van houtbouw. Er komen inspirerende termen voorbij als ‘Smart Box’, ‘Kameleon Woningen’, ‘Blokje Om en Omhoog’ en ‘Optoppen’. Innovaties die aan corporaties en vastgoedeigenaren meer mogelijkheden bieden om te voldoen aan de woningbouwopgave. 

Circulaire aanpak van vastgoed

Houtbouw is op dit moment dé trend als duurzame, zelfs circulaire aanpak van vastgoedprojecten. Houtbouw vormt een interessante aanvulling op de vastgoedtoekomst van Nederland. Zo heeft het een lagere footprint en CO2-emissie. Wat zijn de kansen en uitdagingen? Wat zijn de opschaalkansen van houtbouw? U hoort het allemaal op dit evenement.

Sleutel tot een groene bouw

Wim-Heerke Spronk, algemeen directeur van Greentogether BV en Renewbuilding BV vertelt hoe opschalen en industrialisatie de sleutel zijn in de omslag naar een groene bouw. Innovatieve houtbouw start aan de voorkant. Zie bijvoorbeeld de Kameleonwoning naar een ontwerp van D+B Archirecten en de Honeycomb woning naar een ontwerp van ORIO architecten. Bekijk hier de ‘line up’ van het programma. 

Schrijf in voor Kansen in Houtbouw 2021: INSCHRIJVEN 

kansen-in-houtbouw-logo-250521.jpg

Terug naar laatste nieuws